Manufaktura Cieleśnica powstała z pasji do smakowania życia i czerpania pełnymi garściami z otaczającej nas przyrody.
Wierzymy, że ma ona niesamowitą moc!
Nasze smaki płynące z natury opierają się nie tylko na tradycyjnych przepisach, ale i na nowatorskich połączeniach składników.
Zioła południowego Podlasia łączymy z najlepszymi Polskimi owocami.
TRADYCYJNE METODY PRODUKCJI
Nasza konfitura z mango z dodatkiem jabłka i ksylitolu to doskonała propozycja dla tych, którzy cenią sobie nie tylko wyborny smak, ale także dbają o zdrowie; bogata w witaminy i zamiennik cukru, bez dodatku sztucznych słodzików.
Konfitura słodzona ksylitolem to z pewnością zdrowsza wersja przetworów owocowych.
Połączenie konfitury z jabłka i mango daje niecodzienne walory smakowe, idealnie spisze się jako dodatek do deserów oraz dań wytrawnych.
Pamiętajcie, że mango jest naturalnym źródłem przeciwutleniaczy.
Zawartość netto: 190 g
Sporządzono z 100 g owoców na 100 g produktu
Składniki: 58% mango, 35% jabłko, 7% ksylitol, sok z cytryny, pektyna (substancja zagęszczająca), naturalny ekstrakt pomarańczy.
wartość odżywcza | w 100 g produktu |
wartość energetyczna | 257 kJ/62 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 24 g |
w tym cukry | 13 g |
białko | 0,8 g |
sól | 0,07 g |
Produkt wytwarzany tradycyjnie.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.