Pasta Pomidorowa z Manufaktury Łagowski to produkt naturalny, najwyższej jakości. Precyzyjny dobór składników przejawia się w intensywnym aromacie, niezapomnianym smaku i przyjemnej teksturze. Pasta świetnie komponuje się z bruschettą, tartą czy makaronami, jak również jako dodatek do świeżego pieczywa.
Skład: pomidory suszone 51%, por 20%, czosnek 10%, koncentrat pomidorowy 10%, olej rzepakowy 8%, chilli, sól
Pojemność: 200g
Alergeny: Może zawierać gluten
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 830kJ / 201 kcal
Tłuszcz - 16g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,7 g
Węglowodany - 8,4 g w tym cukry - 5,4 g
Białko - 3,8 g
Sól - 0,92 g
Błonnik - 0,8 g